Over mij.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 Mijn naam is Hilda en ben woonachtig in het noordwesten van Nederland. Ben al heel veel jaren gelukkig getrouwd, heb 3 volwassen zoons en  "schoon” dochters.Op deze site wil ik iedereen laten mee “genieten”met mijn 4 hobby's.

                                                                               

Mijn allergrootste passie naast mijn gezin zijn mijn heerlijke hondjes Kobus en Joris. Kobus  en Joris zijn Nova Scotia Ducktolling Retrievers. Kobus is geboren op 10-11- 2006 en Joris 11-10-2011.  Op de site vind je informatie over dit heerlijke ras. 

Ik wandel graag met ze over het strand en doe leuke dingen met andere Toller ”gekken”  b.v, wandelen en Schiermonnikoog onveilig  ;-)  maken.

Helaas hebben we tijdens onze vakantie (2011), op 7jarige leeftijd, in  Italië geheel onverwachts  afscheid moeten nemen van onze unieke Toller en allerliefste knuffelbeer  Tinus.

 

Mijn tweede hobby is fotograferen.

Ik sleep mijn camera bijna overal mee naar toe en knip heel wat af.   Er verdwijnen een hoop foto’s in de prullenbak (leve de digitale camera!) maar er zitten gelukkig ook nog vaak mooie, lieve en dierbare plaatjes bij.  Een “klein” :-) deel kun je bewonderen op deze site. Ik probeer elk jaar een foto / bewerkingscusus te volgen en zo steeds mooiere en leukere plaatjes te kunnen schieten.

September 2014 heb ik de publiesprijs gewonnen bij een fotowedstrijd over de "Dag van de Muziek" Daar was ik natuurlijk super blij mee.

.

 

Thuis werd er door het hele gezin gezongen, dus met de paplepel in gegoten. Zo kom ik bij mijn volgende hobby   ”zingen”. Dit doe ik vanaf de oprichting (september 1994) bij het algemeen gemengd koor “Mescalanza” uit Julianadorp.  Dit betekend vrij vertaald mengelmoes,  dat zijn en zingen we. 65 mannen en vrouwen zingen met heel veel plezier van pop tot klassiek en alles wat daar tussen zit.

 

Sinds December 2012 zing ik met veel plezier ook in het (oudere) meidenkoor " Eigenwijz".Het repertoire is is ook van lichtklassiek tot pop

 

Mijn laatste hobby is het bewerken van foto’s in PSP of  Adobe Elements. Dit geeft soms net iets extra’s aan mijn eigen foto’s en “gewoon” plaatjes maken is ook een superleuke bezigheid.

 

 Veel lees maar vooral kijkplezier op mijn site.

Hilda.

ps: Ik zou het leuk vinden als je na een bezoekje aan mijn site een berichtje achter laat in mijn gastenboek.

http://mijnrodeverslaving.webklik.nl/page/gastenboek

Email: Hilda.


 
© Hilda Gerssen. | Deze site is gratis gemaakt met Webklik.nl

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK